Събития

Присъствието на събития от най-разнообразен характер ни позволява да създадем дълбоки приятелства с невероятни хора, които ни помагат да се развиваме и напредваме с нашата амбициозна мисия. Ние нямаме връзка с организаторите на събитията, но ги споделяме тук с вас, защото вярваме, че са допълнителен източник на знания отвъд формалното образование и ни учат на неща, които могат да определят качеството на нашия жизнен опит и стойността на нашите взаимоотношения, здравето, мисленето и благосъстоянието.

A-Fest

21-24 октомври 2021 г. / Йордания

Стартирал през 2010 г., A-Fest е събитие, което събира необикновена общност от създатели на промени и визионери, които са задвижвани от епични идеи да въздействат върху света – предприемачи, служители, художници, лидери, иноватори, визионери и др. Целта е да се научите как да извлечете максимума от способностите си, да постигате повече и да реализирате целите си по-бързо, като същевременно имате начина на живот, който желаете, докато се потапяте в най-добрите идеи за личностно израстване.

Международна Конференция по Трансформативно Обучение

29-30 юли 2021 г. / Дубай, ОАЕ

Това е едно събитие, което има за цел да обедини водещи академици, учени и изследователи, за да обменят и споделят своя опит и резултати от изследванията по всички аспекти на трансформативното обучение. Конференцията също така предоставя водеща интердисциплинарна платформа за експерти, практици и преподаватели, която им дава възможност да представят и обсъдят най-новите иновации, тенденции и опасения, както и практическите предизвикателства, с които се сблъскват и решенията, приети в областта на трансформативното обучение.

Как училищата да подготвят учениците за бъдещето на работното място

31 март 2021 г. / Виртуално Събитие

Смущенията в икономиката, причинени от covid-19, вече прекрояват възможностите за работа и предизвикателства, пред които ще се изправят днешните ученици, когато навлязат в пазара на труда. Тези предизвикателства ще бъдат особено големи за децата от малцинства и учениците със специални потребности. Тази онлайн среща ще изследва кои групи ученици са изостават най-много в академично отношение и какво трябва да направят училищата, за да им помогнат да наваксат. Ще бъдат разгледани и настоящите нужни имения в днешната икономика.

Меню